B&BSituering

B&B Yemaya bevindt zich aan de rand van de stad Aalst en tegelijk vlakbij de natuurgebieden Honegem, Solegem, Sint-Apollonia. Dit is de ideale uitvalsbasis voor fiets- of wandeltochten in het groen. Per fiets kom je binnen het kwartier in het centrum van Aalst, en de bus van/naar Gent stopt op wandelafstand van de B&B.De B&B telt 1 gastenkamer boven de kunstgalerie.
Het is een tweepersoonskamer met compleet uitgeruste badkamer, ingericht met warme tinten en natuurlijke materialen.Je kan beschikken over multimedia voorzieningen (internet en kwalitatieve hifi set voor muziek streaming via je eigen smartphone, usb/pc of gewoon cd)

Prachtige kunstvoorwerpen vormen het decor en het geheel brengt je meteen in de sfeer van natuur en meditatie. Gastvrouw Magdelien helpt je de natuur ervaren als een altijd aanwezige vriend en bondgenoot. Ze leert je ook alles over kruiden en hun geneeskracht kennen. De maaltijden in B&B Yemaya zijn biologisch en vegetarisch.


Het aanbod omvat ook zuiveringsweken op maat, met kruidenwandelingen en creatieve workshops.
Tarieven


Voor een tweepersoonskamer betaal je per nacht 65 euro voor één persoon en 95 euro voor twee personen, ontbijt inbegrepen.
Vanaf de derde nacht 10% reductie.

Herbronningsweek (ma-vr) 390 euro p.p. (volpension in samen-kook-formule, kruidenwandeling en creatieve workshops inbegrepen).


Ook huurformule per maand mogelijk voor 480 euro.
Naast beschikking over de privé slaapkamer, badkamer en zithoek kan je dan ook gebruik maken van de keuken en tuin van het aanpalend woonhuis.